Bezpłatne konsultacje psychologiczne dla mieszkańców województwa mazowieckiego

BEZPŁATNA POMOC PSYCHOLOGICZNA

Dzięki dofinansowaniu ze środków z budżetu Województwa Mazowieckiego, Fundacja PSYCHE wraz z Poradnią Zdrowia Psychicznego Psychoklinika , Mazowieckim Szpitalem Wojewódzkim Drewnica Sp. z o.o. oraz Mazowieckim Centrum Neuropsychiatrii Sp. z o.o. w ramach projektu pt. „Wsparcie online w kryzysie psychicznym” uruchomiła BEZPŁATNĄ pomoc psychologiczną dla osób dorosłych zamieszkałych w województwie mazowieckim. Pomoc realizowana jest online, w której zapewniamy profesjonalne wsparcie i poradnictwo doświadczonych psychologów i psychoterapeutów przez narzędzie udostępnione na stronie Fundacji w formie Chat-u oraz indywidualnych konsultacji psychologicznych online lub stacjonarnie. Realizacja zadania ma na celu udzielenia doraźnej pomocy psychologicznej osobom dorosłym w kryzysie psychicznym.

Zadanie zostało dofinansowane ze środków budżetu Województwa Mazowieckiego. UWAGA! Liczba miejsc ograniczona.

Umów się na konsultację
z psychologiem

Szanowni Państwo,

Informujemy, że z powodu bardzo dużego zainteresowania bezpłatnymi konsultacjami online, wszystkie przydzielone wizyty na rok 2023 zostały wykorzystane.  Jednakże w ramach powyższego projektu funkcjonuje nadal Chat za pomocą, którego mogą Państwo nadal omówić swoje trudności i uzyskać wsparcie przez dyżurujących psychologów.

WAŻNE!

Informujemy, że w ramach projekt konsultacje online zostaną wznowione w roku 2024.

Social Media