Prowadzenie konsultacji psychologicznych, w szczególności dla dzieci i młodzieży będących mieszkańcami Gminy Miejskiej Legionowo 2021

Program realizowany przez Fundację Psyche – Strefa Pozytywnych Myśli dofinansowany z budżetu Gminy Miejskiej Legionowo, skierowany w szczególności do dzieci i młodzieży zamieszkałych w Gminie Miejskiej Legionowo, który obejmuje ważne zagadnienia społeczne jakim są przeciwdziałanie uzależnieniom i patologiom społecznym. Realizację programu kierujemy w szczególności do dzieci i młodzieży, będących mieszkańcami Gminy Miejskiej Legionowa, które borykają się z problemami tj.: uzależnienia (alkohol, dopalacze, narkotyki, hazard, multimedia), fobia społeczna, lęk, depresja, nadmierna agresja, złość, zachowania autodestrukcyjne, zaburzenia odżywiania, trudności w relacjach interpersonalnych, problemami z koncentracją i innymi trudnościami natury egzystencjalnej.
Zapraszamy na konsultacje dzieci, młodzież oraz wszystkie osoby poszukujące profesjonalnego wsparcia psychologicznego. Konsultacje realizowane są w sposób stacjonarny w jednym z dostępnych punktów oraz OnLine!bezpłatny psychologBezpłatne konsultacje psychologiczne odbywają się:

1. W budynku Poradni Zdrowia Psychicznego EDUCATIO Tęczowa 5 A, 05-123 Chotomów
  2. W budynku Centrum Profilaktyki w Legionowie al. 3 Maja 24, 05-123 Legionowo

Więcej informacji na temat realizowanych zadań oraz zapisy pod numerem tel. 512 895 218

Program „Prowadzenie konsultacji psychologicznych, w szczególności
dla dzieci i młodzieży będących mieszkańcami Gminy
Miejskiej Legionowo” został dofinansowany z budżetu Gminy Miejskiej Legionowo

Program skierowany w szczególności do mieszkańców Gminy Miejskiej Legionowo.
UWAGA! Liczba miejsc ograniczona!

W związku ze stanem sanitarno-epidemiologicznym w ramach programów przyjmujemy beneficjentów stacjonarnie w ramach wizyt tj. „psychiatra warszawa”, „psychiatra legionowo” lub online w ramach wizyt „psychiatra online

Więcej informacji udzielimy telefonicznie, zapraszamy do kontaktu!

Social Media